Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка Ковачевић у радној посјети општини Мојковац

Објављено: 21.04.2016. 23:15 Аутор: Министарство рада и социјалног старања
Министарка рада и социјалног старања Зорица Ковачевић посјетиће у петак 22. априла 2016.године општину Мојковац, гдје ће разговарати са предсједником општине Дејаном Медојевићем. Састанак са предсједником Медојевићем биће одржан у згради општине у 11.00 сати.

Након састанка (у 11.35), министака Ковачевић обићи ће Дневни центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју, као и радове на изградњи стамбене зграде за породице из насеља Рудница којима су у пожару, у фебруару мјесецу ове године, изгорјеле бараке.

У 12.00 сати, у мултимедијалној сали општине, министарка Ковачевић ће заједно са предсједником општине Дејаном Медојевићем и шефом канцеларије УНИЦЕФ Бенџамином Перксом говорити на промоцији дневних центара за дјецу са сметњама у развоју.

На промоцији дневних центара говориће такође и директорица Центра за социјални рад у Мојковцу Соња Дамјановић,директорица ЈУ Дневни центар за дјецу са сметњама у развоју у Никшићу Радојка Копривица, директор ЈУ Дневни центар за дјецу са сметњама у развоју "ТИСА" Бијело Поље Енсад Омеровић директорица ЈУ Дневни центар за дјецу и омладину са сметњама и тешкоћама у развоју у Мојковцу Драгица Вучинић, као је представници Удружења родитеља дјеце са сметњама у развоју у Мојковцу и НВО-а које се баве промоцијом права дјеце са сметњама у развоју.

Агенду промоције Дневних центара за дјецу са сметњама у развоју можете преузети овдје.

Министарство рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?