Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечано затварање пројекта „Подршка Европске уније владавини права у Црној Гори“

Објављено: 29.11.2016. 20:58 Аутор: Ђ. П.

Званично затварање пројекта „Подршка Европске уније владавини права у Црној Гори“ одржаће се сјутра, 30. новембра 2016.године, у Инфо Центру ЕУ у Подгорици са почетком у 10 часова.

Пројектним активностима, чији је свеобухватни циљ био јачање независности, ефикасности и одговорности правосуђа, као и борба против корупције и организованог криминала, ојачани су капацитети Министарства правде, Министарства унутрашњих послова – Управе полиције, Врховног суда, Врховног државног тужилаштва, Специјалног државног тужилаштва, Центра за обуку у судству и државном тужилаштву, Управе за спрјечавање прања новца и финансирање тероризма и Управе за имовину – Сектора за управљање одузетом имовином.

На званичном затварању пројекта говориће Њ.Е. амбасадор ЕУ у Црној Гори, Аиво Орав, Њ.Е. амбасадор Холандије Хенк ван ден Дол, замјеник шефа Мисије при Британској Амбасади Гевин Веси, генерална директорка Директората за правосуђе у Министарству правде Маријана Лаковић-Драшковић и секретар у Министарству унутрашњих послова Драган Пејановић.Мр

Уводни дио конференције је отворен за јавност (агенда).

Позивамо Вас да медијски испратите овај догађај.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?