Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Измјена јавног позива за давање у закуп земљишта - Главни град

Објављено: 28.07.2017. 14:44 Аутор: МПРР

ВЛАДА ЦРНЕ ГОРЕ

- Комисија за валоризацију пољопривредног земљишта у државној својини -

 

 ИЗМЈЕНА ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА УЧЕШЋЕ НА ТЕНДЕРУ ЗА

ДАВАЊЕ У ЗАКУП НЕПОКРЕТНОСТИ НА ЛОКАЦИЈИ

КО ГОЛУБОВЦИ И КО ДИНОША, ГЛАВНИ ГРАД ПОДГОРИЦА

 

 1. У складу са условима ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА УЧЕШЋЕ НА ТЕНДЕРУ ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП НЕПОКРЕТНОСТИ НА ЛОКАЦИЈИ КО ГОЛУБОВЦИ И КО ДИНОША, ГЛАВНИ ГРАД ПОДГОРИЦА објављеног дана 22. јуна 2017. године, као и ИЗМЈЕНИ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА УЧЕШЋЕ НА ТЕНДЕРУ ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП НЕПОКРЕТНОСТИ НА ЛОКАЦИЈИ КО ГОЛУБОВЦИ И КО ДИНОША, ГЛАВНИ ГРАД ПОДГОРИЦА објављеној дана 20. јула 2017. године у дневном листу „Дневне новине“, и на интернет страници Министарства пољопривреде и руралног развоја (у даљем тексту: „Јавни позив“), Комисија за валоризацију пољопривредног земљишта у државној својини овим путем обавјештава заинтересована лица о измјени Јавног позива:

1.1.   Мијења се рок за достављање понуда - Понуда мора пристићи најкасније до 15.09.2017. године до 13х (по локалном времену) на назначену адресу, без обзира на који начин је пошиљка упућена.

Остали елементи Јавног позива остају непромијењени.

 За сва питања у вези са Јавним позивом и његовом измјеном, заинтересована лица могу контактирати Комисију на наведену адресу:

 

Влада Црне Горе

Комисија за валоризацију пољопривредног земљишта у државној својини

Карађорђева бб, Подгорица

Тел: +382 20 482 382

Фаx: +382 20 482 364

Е – маил: милан.лековиц@мпр.гов.ме

Контакт особа: Милан Лековић

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?