Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан осми ЦЕИ Регионални форум здравствене, велнес и спа индустрије

Објављено: 30.10.2017. 18:17 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Како се креира аутентични велнес и спа туристички производ, искуства базирана на регионалној и локалној спа традицији и културном и природном насљеђу са акцентом на Римско доба била је главна тема на Осмом ЦЕИ регионалном форуму здравствене, велнес и спа индустрије одржаном на локалитету археолошког налазишта Виминацијум у Костолцу. Форум је подржан од стране Централно-европске иницијативе, а главни говорници били су Јоахим Либер, предсједник Европске спа асоцијације и почасни генерални секретар Европске спа асоцијације, Тобиас Биленштајн, директор Европске иницијативе и пројекта Римске термалне бање Европе, као и Мајк Волис, корпоративни бренд директор Данубиус хотела.

На Форуму су говорили и стручни предавачи из земаља Западног Балкана који су говорили о трендовима у овој растућој индустрији, са посебним освртом на могућност повезивања бањског и културног туризма. Као представник Министарства одрживог развоја и туризма на Форуму је говорио Звонко Савељић, руководилац Дирекције за посебне облике туризма и туристичку инфраструктуру. Савељић је одржао презентацију о велнес и спа туризму, тренутном стању и перспективама развоја овог посебног облика туризма у Црној Гори.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?