Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао грађанима Нову годину: створили смо поуздан ослонац за оптимизам, будимо заједно посвећени напретку Црне Горе

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
 
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име грађанима наше земље Нову годину.

„У години за нама, створили смо поуздан ослонац да са оптимизмом дочекамо наступајућу годину, спремни да економски и друштвени развој у наредном периоду учинимо добром које ће осјетити сваки појединац. Поред успјеха на вањско-политичком плану, који је крунисан чланством Црне Горе у НАТО-у, годину иза нас обиљежио је посвећени рад Владе на јачању унутрашње солидарности у погледу темељних вриједности црногорског друштва“ – поручио је предсједник Владе у новогодишњој честитки.

Изразивши увјерење да су политичке разлике све мање препрека, и да већ данас надјачава свијест да живимо и стварамо заједно, а не једни поред других Премијер је изразио жељу да заједнички будемо посвећени даљем свеукупном напретку.

„У име Владе Црне Горе и у своје име честитам вам Нову годину, и желим добро здравље, личну и породичну срећу“ – поручио је премијер Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?