Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић у Бијелом Пољу отворио реконструисани градски трг

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Фотографије: Премијер Марковић на отварању реконструисаног трга и свечаној сједници Супштине Општине /84.5 МБ/ 

Предсједник Владе Душко Марковић и предсједник Општине Бијело Поље Александар Журић отворили су поводом Дана општине реконструисани градски трг у чију је обнову до сада уложено више од девет стотина хиљада еура.

До сада су завршене И, ИИ и ИВ фаза радове укупне вриједности 910.000 еура, од чега је 480.000 еура донирала компанија „Адриатиц Пропертиесʺ д.о.о. Будва, док Општна Бијело Поље издвојила 200.000 еура.

Радове је извела бијелпољска компанија „Унипред“.

Уговорени су радови за ИИИ фазу реконструкције градског трга - од улице Томаша Жижића до тржног центра „Форум“. Вриједност радова је 230.000 еура, извођач је Доо „Унипред“ Бијело Поље, а инвеститор Дирекција јавних радова Црне Горе и Општина Бијело Поље.

Премијер Марковић присуствује свечаној сједници Скупштине општине, након чега ће обиљежити почетак радова моста Сутиван – Његњево, отворити мост на ријеци Љубовиђи и малу хидроелектрану на ријеци Бистрици у Мајсторовини.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Služba za odnose s javnošću Služba za odnose s javnošću

ВИДЕО: хттпс://yоуту.бе/Бц6УЕYТЗ-wЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?