Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић у Бијелом Пољу: У 2017. години смо направили озбиљне резултате и створили добру основу да црногорска економија расте и у 2018. години

Предсједник Владе Душко Марковић је на крају посјете Бијелом Пољу поводом Дана општине изјавио да је то је била добра прилика за сумирање свега што је урађено у 2017. години али и за договор како да се у 2018. години настави реализација започетих пројеката и створе претпоставке за нове.

„У 2017. години смо направили, рекао бих, озбиљне резултате, створили добру основу да црногорска економија расте и у 2018. години, да на тај начин стварамо прилике за наше грађане, да отварамо нова радна мјеста, посебно на сјеверу. Сјевер је регион у Црној Гори који пружа велике могућности за Црну Гору и њену економију, наравно и за грађане сјевера и због тога сам ја врло често на сјеверу и због тога када год дођем на сјевер, па и у општину Бијело Поље, желим да говорим о пројектима: оним пројектима које спроводимо и оним које желимо да реализујемо“, рекао је премијер.

„Тако смо данас у Негњеву присуствовали полагању камена темељца за градњу новог моста који треба да споји двије обале Лима, два велика мјеста са огромним бројем становника, да олакшамо њихов живот, да унаприједимо инфраструктуру за ђаке тога простора. Видјели сте да сам у Равној Ријеци присуствовао завршетку градње моста преко ријеке Љубовиђе који ће бити веза магистрале са будућим ски-центром на Смиљачи и сада овдје пустио у рад нову малу хидроелектрану која представља један од пројеката који треба да кроз наше опредјељење, нашу политику обновљивих извора енергије доприноси енергетској стабилности Црне Горе и, наравно, њеном укупном развоју. Дакле у Бијелом Пољу смо радили у 2017. пуно, али настављамо да радимо и у 2018. години“, закључио је премијер.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ВИДЕО: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=yЦwв94зкЊИ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?