Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Божић: Славимо са снагом заједништва и праведношћу као врлинама црногорског друштва

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Божић свим грађанима који овај велики хришћански празник славе по Јулијанском календару.

„Божић и Благи дани прилика су да се са више пажње окренемо једни другима, праштајући и чинећи добра дјела, дајући на тај начин допринос узајамном разумијевању“ – стоји у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић наводи у честитки да вјерује да кроз тачке које нас спајају истински доприносимо вјери у људе, а тиме и правди и доброчинству као универзалним вриједностима.

„Желим да нас предстојећи Благи дани подстакну да афирмишемо оне вриједности у које вјерују православни вјерници, али и сваки добронамјерни грађанин наше земље без обзира на вјеру, јер у духовном бићу Црне Горе лежи огроман друштвени потенцијал. У име Владе Црне Горе и своје лично, грађанима који овај велики празник славе по Јулијанском календару, желим да Божић дочекају у кругу породице, пријатеља и комшија, са снагом заједништва и праведношћу као врлинама црногорског друштва“ – наводи се у божићној честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?