Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У петак у 11:00 сати у Пресс Центру Владе потписивање Уговора о донацији за куповину магнетне резонанце за Институт за болести дјеце

Директорка Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ) Зорица Ковачевић и др Николас Алиса из Уједињених Арапских Емирата потписаће у петак, 19. јануара 2018. године у 11:00 сати у Пресс Центру Владе Црне Горе Уговор о донацији 400.000 еура намијењених за куповину апарата за магнетну резонанцу МР Ессенза 1.5Т Тим + Дот за потребе Института за болести дјеце.

Потписници ће се након чина свечаног потписивања Уговора обратити јавности.

С обзиром на то да је постојећи апарат за магнетну резонанцу стар више од 10 година и да је подложан је честим кваровима као и да је неадекватан и спор за потребе које изискује дијагностика дјеце КЦЦГ се обратио др Алисси за подшку у набавци новог апарата и наишао на његово разумијевање.

Влада Црне Горе је, на 54. сједници одржаној 14. децембра 2017. године, размотрила Информацију о потреби набавке и обезбјеђењу донаторских средстава за набавку магнета МР Ессенза 1.9Т Тим + Дот за потребе Института за болести дјеце Клиничког центра Црне Горе с Предлогом уговора о донацији између ЈЗУ Клинички центар Црне Горе и др Николаса Алисе са својим пословним партнерима из УАЕ. Влада је усвојила Информацију, прихватила Уговор о донацији и овластила директорку КЦЦГ Зорицу Ковачевић да потпише Уговор.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?