Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за консултације о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о државној управи

Објављено: 22.01.2018. 20:20 Аутор: МЈУ

На основу чл. 6 и 7 став 1 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12), Министарство јавне управе, упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованој јавности (грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, Главном граду, Пријестоници и општинама, струковним удружењима, политичким странкама, синдикатима, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима) да се укључе у поступак припреме:

Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о државној управи (“Службени лист ЦГ”, бр. 22/08, 42/11 и 54/16)

и доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику Министарству јавне управе на адресу: Римски трг број 45 или е-маил адресу: александра.масонициц@мју.гов.ме,

Наиме, измјене и допуне Закона о државној управи, предвиђене су Програмом рада Владе Црне Горе за 2018. годину, у ИИ кварталу.

Лице овлашћено за координацију консултација са заинтересованим субјектима је:

- Александра Масоничић, самостална савјетница И у Дирекцији за организацију и надзор државне управе (Директорат за државну праву) у Министарству јавне управе – бр.тел: 068-896-976.
Консултовање о припреми Нацрта закона трајаће 20 дана.

Министарство јавне управе ће све приспјеле иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре размотрити и узети у обзир приликом сачињавања Нацрта закона.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?