Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив невладиним организацијама за учешће у консултовању у вези са припремом Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о државној управи

Објављено: 22.01.2018. 20:40 Аутор: МЈУ

На основу члана 3 став 1 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство јавне управе упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ
невладиним организацијама за учешће у консултовању у вези са припремом Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о државној управи (“Службени лист ЦГ”, бр. 22/08, 42/11 и 54/16)

 

 

Невладине организације које су заинтересоване за учешће у консултовању потребно је да Министарству јавне управе поднесу пријаву за учешће у консултовању на адресу: Римски трг број 45 или е-маил адресу: александра.масонициц@мју.гов.ме, у року од 7 дана од дана објављивања јавног позива.

Пријава треба да садржи предлог невладине организације о томе на који начин треба да се обави консултовање (одржавање састанка, достављање писаних предлога и др.), као и контакт податке невладине организације. Приликом одређивања начина консултовања, Министарство јавне управе ће водити рачуна о броју заинтересованих невладиних организација за консултовање и предложеним начинима консултовања.

Листу невладиних организација које су исказале заинтересованост за учешће у консултовању Министарство јавне управе ће објавити на својој интернет страници, у року од три дана од истека рока за подношење пријава.

По обављеном консултовању Министарство јавне управе ће сачињети извјештај о спроведеном консултовању и исти објавити на својој интернет страници у року од седам дана од дана одржавања консултовања.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?