Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

МОРТ организује панел дискусију поводом Бијенала у Венецији

Објављено: 25.01.2018. 15:46 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Министарство одрживог развоја и турзима организоваће панел дискусију поводом расписаног међународног конкурса за концепт и садржај црногорске поставке на 16. Међународној изложби архитектуре у Венецији.

Панел дискусија за учеснике конкурса и заинтересовану јавност ће се одржати у петак 26. јануара 2018. године у 10х у мултимедијалној сали Министарства (Улица 4. пролетерске бригаде 19, први спрат).

Дискусију на тему овогодишњег Бијенала “Слободни простор“(Фрееспаце) водиће комесар др Душан Вуксановић, главни државни архитекта и кустос др Соња Радовић Јеловац.

Подсјећамо да је конкурс отворен до 9. фебруара и да комплетан материјал можете преузети са интернет странице Министарства одрживог развоја и туризма: хттп://www.мрт.гов.ме/РесоурцеМанагер/ФилеДоwнлоад.аспx?рИд=298393&рТyпе=2  

Сви учесници могу постављати питања о конкурсу до рока предвиђеног за предају радова путем е-маил адресе: биеннале.арцх2018@мрт.гов.ме

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?