Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Секретар МЕП Радовић: Усвојен XВИ квартални извјештај о укупним активностима у оквиру процеса интеграције ЦГ у ЕУ за период октобар - децембар 2017.

Влада Црне Горе је на данашњој сједници усвојила Шеснаести квартални извјештај о укупним активностима у оквиру процеса интеграције Црне Горе у ЕУ за период октобар - децембар 2017.

Секретар Министарства европских послова Миодраг Радовић након сједнице Владе упознао је јавност са најважнијим догађајима из процеса приступања Црне Горе ЕУ, који су садржани у извјештају.

У фокусу најважнијих догађаја бројни су састанци на високом нивоу са представнцима ЕУ и држава чланица ЕУ, рекао је Радовић истакавши: „У дијелу усклађивања националног законодавства са правном тековином ЕУ дато је мишљење на шездесет и четири предлога закона или подзаконског акта, чиме је направљен још један корак ка усвајању правне тековине. Посебна пажња посвећена је програмирању и уговарању средстава из предприступне подршке.“

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
  


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?