Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Конференција за медије поводом објављивања званичних резултата Извјештаја здравственог потрошачког индекса

Објављено: 29.01.2018. 20:42 Аутор: ПР служба
Организација Хеалтх Цонсумер Поwерхоусе објавила је званичне резултате Извјештаја здравственог потрошачког индекса за 2017.годину. 

Тим поводом министар здравља др Кенан Храповић и генерална директорица Директората за контролу квалитета здравствене заштите и унапрјеђење људских ресурса у здравству, проф.др Весна Мирановић, у уторак, 30.01.2018.године у 10 сати, у Прес центру Владе Црне Горе, на конференцији за медије представиће резултате које је црногорски здравствени систем остварио током протекле године.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у зграду Владе коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.

МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?