Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Расписан конкурс за израду Идејног урбанистичко-архитектонског рјешења простора Садине у Подгорици

Објављено: 01.02.2018. 17:04 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Главни град Подгорица, у сарадњи са Министарством одрживог развоја и туризма Црне Горе, расписао је конкурс за одабир најбољег Идејног урбанистичко-архитектонског рјешења и Студије са препорукама за начин урбанизације простора Садине у Подгорици.

Основни циљ Конкурса је одабир најквалитетнијег урбанистичко-архитеконског рјешења и студије који ће служити као сигуран основ на којем ће простор Садине, површине 144 хектара, бити детаљно разрађиван детаљним урбанистичким планом, што, у складу са Просторно-урбанистичким планом

Главног града Подгорице, треба да услиједи након одабира првонаграђеног конкурсног рада.

Конкурсни радови се предају на архиву Секретаријата за планирање и уређење простора и заштиту животне средине (други спрат, канцеларија бр. 19), у Улици Вука Караџића бр. 41, 81 000 Подгорица, до понедјељка, 30. априла 2018. године, до 15:00 часова. Конкурсни радови се могу предати непосредно или поштом.

Више информација можете наћи на интернет страници Секретаријата за планирање и уређење простора и заштиту животне средине – Главног града Подгорице: хттп://www.секретаријат-за-плурзс.подгорица.ме/

Прилог:

Одлука о расписивању
Распис конкурса
Конкурсни задатак
Конкурсни материјал

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?