Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата невладиних организација који су предложени за члана Оперативног тима за борбу против породичног насиља и насиља над женама

Објављено: 06.02.2018. 17:00 Аутор: МУП

На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство унутрашњих послова објављује



ЛИСТУ
КАНДИДАТА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА



који су предложени за члана Оперативног тима за борбу против породичног насиља и насиља над женама.


На основу јавног позива које је Министарство унутрашњих послова објавило 22. јануара 2018. године, за предлагање три представника НВО за чланове Оперативног тима за борбу против породичног насиља и насиља над женама, предложени су кандидати:


1. Маја Раичевић, НВО Центар за женска права

2. Љиљана Раичевић, НВО Сигурна женска кућа

3. Биљана Зековић, СОС телефон за жене и дјецу жртве насиља Подгорица

4. Наташа Међедовић, СОС телефон за жене и дјецу жртве насиља Никшић

5. Фана Делија, Центар за ромске иницијативе Никшић.


Наведени предлози достављени су благовремено, а увидом у документацију је утврђено да су испуњени сви прописани услови за прихватање кандидатуре.

Министар унутрашњих послова ће, у року од пет дана од објаве листе кандидата који су предложени за члана Оперативног тима за борбу против породичног насиља и насиља над женама, изабрати за чланство у Оперативном тиму три кандидата.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?