Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић сусрео се са амбасадором УАЕ Абдулсалам Хареб Ал Ромаитијем

Објављено: 07.02.2018. 18:22 Аутор: МУП
Уједињени Арапски Емирати (УАЕ) поуздан су партнер Црне Горе, а пријатељски односи двије земље оличени су кроз бројне заједничке пројекте и одржива улагања, нарочито у сфери економије и туризма, поручено је са данашњег састанка министра унутрашњих послова Мевлудина Нухоџића и амбасадора УАЕ Абдулсалам Хареб Ал Ромаитија.

Састанак је био прилика да се саговорници осврну на досадашњу сарадњу двије земље на плану безбједности, гдје је заједнички констатовано да постоји простор за унапређење односа кроз иницирање нових пројеката, размјену искустава и спровођење обука, нарочито у области полицијских послова и цивилне заштите.

Оцијенивши Црну Гору као безбједну дестинацију, Амбасадор Ал Ромаити је истакао да ће УАЕ у и наредном периоду пружати подршку нашој земљи, и подсјетио да су већ предузети важни кораци ка успостављању интензивнијих веза, у првом реду кроз визну либерализацију за грађане, признавање возачких дозвола, као и кроз успостављање редовног авио саобраћаја између двије земље.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?