Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић примиће у петак европског комесара Јоханеса Хана

Предсједник Владе Душко Марковић примиће у петак, 9. фебруара 2018. године комесара Европске уније за политику сусједства и преговоре о проширењу Јоханеса Хана.

Премијер Марковић и Комесар Хан ће након разговора дати изјаве за јавност и одговорити на питања новинара. Конференција за медије је у 17:10 у Вили „Горица“.

Претходно ће предсједник Владе и европски комесар у 15:15 обићи на Жељезничкој станици Погорица нове сигнално-сигурносне уређаје који су инсталирани захваљујући финансијској подршци Европске инвестиционе банке (ЕИБ) и Западнобалканског инвестиционог фонда.

Премијер Марковић, комесар Хан и шефица Канцеларије ЕИБ за Западни Балкан Дубравка Негре ће након обиласка сигналних уређаја дати изјаве за јавност у вези са пројектом.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ:

Приликом обиласка нових сигнално-сигурносних уређаја нијесу предвиђена питања новинара, већ само изјаве, будући да ће услиједити конференција за медије.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке свих наведених активности и догађаја.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?