Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одлука о избору кандидата/киња који су предложени/не за чланове/ице Радне групе за израду Предлога измјена Државног плана управљања отпадом у Црној Гори за период 2015-2020.године

Објављено: 12.02.2018. 18:30 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

На основу члана 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ“, број 07/12), Министар одрживог развоја и туризма доноси

ОДЛУКУ

о избору кандидата/киња који су предложени/не за чланове/ице Радне групе за израду Предлога измјена Државног плана управљања отпадом у Црној Гори за период 2015-2020.године

За члана радне групе за израду Предлога измјена Државног плана управљања отпадом у Црној Гори за период 2015-2020.године, изабран је кандидат Александар Перовић из НВО „Озон“ са листе кандидата/киња НВО, објављене 06.фебруара 2018. године на порталу Министарства одрживог развоја и туризма.

ОБРАЗЛОЖЕЊЕ

Министарство одрживог развоја и туризма је упутило јавни позив невладиним организацијама за предлагање кандидата/киње за члана/ицу Радне групе за израду Предлога измјена Државног плана управљања отпадом у Црној Гори за период 2015-2020.године, објављеног на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и порталу е-управе 23. јануара 2018.године. По истеку рока прописаног јавним позивом, увидом у приспјеле предлоге на адресу Министарства, утврђено је да:

Александар Перовић, предложен од стране НВО „Озон“ испуњава све услове Јавног позива.

Такође је утврђено да невладина организација која је предложила горе наведеног кандидата испуњава услове Јавног позива за предлагање кандидата предвиђене чл. 10 и 12 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација.

Сходно наведеном, а у складу са Уредбом о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација, донијета је одлука као у диспозитиву.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?