Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата НВО који су предложени за члана Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма по Конкурсу „Подршка програмима превенције ХИВ/АИДС међу кључним популацијама“

Објављено: 13.02.2018. 22:50 Аутор: Министарство здравља

На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство здравља објављује

ЛИСТУ КАНДИДАТА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

који су предложени за члана Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018.години, у области здравства.

На основу јавног позива који је Министарство здравља објавило 02.02.2018. године, за предлагање представника НВО за члана Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018.години, у области здравства, по Конкурсу „Подршка програмима превенције ХИВ/АИДС међу кључним популацијама“, након увида у достављену документацију утврђено је да је од стране НВО предложена:

-  Др Александра Марјановић,  од невладине организације Црногорска фондација  за ХИВ

Предлог невладине организације  Црногорска фондација за ХИВ за др Александру Марјановић од невладине организације Црногорска фондација за ХИВ је достављен благовремено и уз сву потребну документацију, и увидом је утврђено да су испуњени сви прописани услови за прихватање кандидатуре.

Одлуком о образовању Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2018.години, у области здравства, у прописаном року изабраће се  кандидат за којег је достављен потпун и основан предлог невладинине организације.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?