Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар Нурковић на 15. Међународном зимском конгресу о путевима

Објављено: 20.02.2018. 14:48 Аутор: МСП

Министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић предводи делегацију Владе Црне Горе на 15. Међународном зимском конгресу о путевима, који ће се одржава од 20. до 23. фебруара у Гдањску (Пољска)

15. Зимски конгрес о путевима који ће се одржати у Гдањску éе се фокусирати на  представљање иновативних технологија и искустава из  области  путне инфраструктуре  и  сектора везаних за друмски саобраћај, са посебним нагласком на производе који се користе при изградњи и одржавању државних путева. Неколико произвођача машина ће представити своје производе за зимско одржавање који ће се повезати са плаформом размјене знања и искустава у области иновације која се тренутно користи у области изградње и одржавања путева.

Делегацију осим министра Нурковића чине Мирсад Ибрахимовић, генерални директор Директората за државне путеве и Билсана Бибић, самостална савјетница у министарству саобраћаја.

 

 

Служба за односе са јавношћу и протокол

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?