Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar Nurković na 15. Međunarodnom zimskom kongresu o putevima

Objavljeno: 20.02.2018. 14:48 Autor: MSP

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković predvodi delegaciju Vlade Crne Gore na 15. Međunarodnom zimskom kongresu o putevima, koji će se održava od 20. do 23. februara u Gdanjsku (Poljska)

15. Zimski kongres o putevima koji će se održati u Gdanjsku ée se fokusirati na  predstavljanje inovativnih tehnologija i iskustava iz  oblasti  putne infrastrukture  sektora vezanih za drumski saobraćaj, sa posebnim naglaskom na proizvode koji se koriste pri izgradnji i održavanju državnih puteva. Nekoliko proizvođača mašina će predstaviti svoje proizvode za zimsko održavanje koji će se povezati sa plaformom razmjene znanja i iskustava u oblasti inovacije koja se trenutno koristi u oblasti izgradnje i održavanja puteva.

Delegaciju osim ministra Nurkovića čine Mirsad Ibrahimović, generalni direktor Direktorata za državne puteve i Bilsana Bibić, samostalna savjetnica u ministarstvu saobraćaja.

 

 

Služba za odnose sa javnošću i protokol

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?