Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење о полагању другог стручног испита у области обезбјеђења притворених и осуђених лица

Објављено: 20.02.2018. 16:23 Аутор: Министарство правде

На основу члана 9 Правилника о програму и начину полагања другог стручног испита за рад у државним органима ("Службени лист Црне Горе", број 18/15 од 20.04.2015), Министарство правде објављује

 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

О ПОЛАГАЊУ ДРУГОГ СТРУЧНОГ ИСПИТА У ОБЛАСТИ ОБЕЗБЈЕЂЕЊА ПРИТВОРЕНИХ И

ОСУЂЕНИХ ЛИЦА

 

Министарство правде организоваће полагање другог стручног испита у области обезбјеђења притворених и осуђених лица 26. и 27. марта 2018. године са почетком у 14 часова, а испит ће бити организован у Заводу за извршење кривичних санкција.

Други стручни испит у области обезбјеђења притворених и осуђених лица може да полаже лице које испуњава услове, а као доказ о испуњености услова, уз пријаву за полагање другог стручног испита у области обезбјеђења притворених и осуђених лица, кандидат је дужан да приложи:

- увјерење о завршеном нивоу и врсти образовања;

- увјерење о положеном стручном испиту за рад у државним органима;

- потврду о радном искуству.

Пријава за полагања другог стручног испита у области обезбјеђења притворених и осуђених лица се предаје у затвореној коверти са назнаком: "Пријава за полагање другог стручног испита у области обезбјеђења притворених и осуђених лица ", Министарству правде, ул. Вука Караџића број 3, Подгорица,  најкасније у року од 10 дана од дана објављивања датума, времена и мјеста полагања другог стручног испита.

Други стручни испит у области обезбјеђења притворених и осуђених лица се полаже у складу са Законом о извршењу казни затвора, новчане казне и мјера безбиједности и Правилником о програму и начину полагања другог стручног испита за рад у државним органима.

Контакт телефон: 020/407-567

 

Број: 05-700-2259/18

Подгорица, 20. фебруар 2018. године

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?