Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Туристичка понуда Црне Горе на 40. Међународном сајму туризма у Београду

Објављено: 20.02.2018. 20:42 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Министарство одрживог развоја и туризма и Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњи са локалним туристичким организацијама, стратешким партнерима и туристичком привредом, представиће туристичку понуду Црне Горе на 40. Међународном сајму туризма “ИФТ 2018” који се одржава, од 22. до 25. фебруара у Београду.

Делегацију предводи министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић који ће се током сајма сусрести са потпредсједником Владе Србије и министром трговине, туризма и телекомуникација Расимом Љајићем, туристичким привредницима и представницима медија.

Удружења за туризам привредних комора Црне Горе и Републике Србије, другог дана сајма, организоваће ИИИ Туристички форум на тему “Унапређење регионалне сарадње кроз коришћење средстава развојне помоћи у туризму”. На Форуму ће говорити државни секретар у Министарству одрживог развоја и туризма Дамир Давидовић и директорица НТО ЦГ Жељка Радак Кукавичић.

У оквиру промоције у Београду, Национална туристичка организација Црне Горе, уприличиће коктел са медијима на црногорском штанду у петак 23. фебруара.

Црногорски хотелијери припремили су посебне попусте за посјетиоце сајма, а представници локалних туристичких организација представиће разноврсну понуду туристичких локалитета и планирана културна и забавна дешавања, уз занимљив забавни програм и вриједне наградне игре.

Међународни сајам туризма у Београду једна је од највећих туристичких манифестација у југоисточној Европи која ће ове године окупити више од 1.200 излагача из 50 земаља, а очекује се око 70.000 посјетилаца.



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?