Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Службе да подигну ниво оперативне спремности због најављених метеоролошких прилика

Објављено: 24.02.2018. 17:00 Аутор: МУП

Сходно упозорењу Завода за хидрометеорологију и сеизмологију Црне Горе, у коме се наводи да се ће недјељу, понедјељак и уторак (25-27.02.2018. године) подручје Црне Горе бити под снажним утицајем хладног-леденог сибирског таласа који ће захватити већи дио Европе и Балкан, Директорат за ванредне ситуације МУП-а преко Оперативно-комуникационог центра 112, послао је упозорење надлежним службама да подигну ниво оперативне спремности.

Позив је послат свим општинама, Управи полиције, свим службама заштите и спашавања, Дирекцији за саобраћај, националним парковима, Заводу за хитну медицинску помоћ, Електропривреди Црне Горе, Црнагорапут-у, као и Аеродромима Црне Горе, Аеродрому Подгорица и Аеродрому Тиват, те Управи поморске сигурности и Управи за шуме. У позиву је дата детаљна информација о очекиваној метеоролошкој ситуацији, а послат је у складу са превентивним активностима које се спроводе за случај временских неприлика.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?