Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење у вези са чланом/ицом Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области родне равноправности

Објављено: 28.02.2018. 19:30 Аутор: ПР служба

На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 07/12), Министарству за људска и мањинска права на основу Јавног позива невладиним организацијама за предлагање кандидата/киње за члана/ицу Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области родне равноправности објављеног на порталу Министарства за људска и мањинска права дана 12.02.2018. године, није стигао ни један предлог за члана/ицу Комисије.

У складу са чланом 32б Закона о невладиним организацијама (“Службени лист Црне Горе”, бр.039/11), министар за људска и мањинска права именоваће представника/ицу из Министарства за учешће у раду Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма  невладиних организација у овој области.

Министарство за људска и мањинска права

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?