Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Потписивање Уговора о зајму за реализацију пројекта МИДАС 2

Објављено: 07.03.2018. 14:12 Аутор: Ивона Михајловић - администратор
Представници Владе Црне Горе и Свјетске банке, у четвртак, 8. марта, потписаће Уговор о зајму за реализацију пројекта Институционалног развоја и јачања пољопривреде у Црној Гори - МИДАС 2, вриједног 30 милиона еура.

Уговор ће потписати министар финансија, Дарко Радуновић и шеф канцеларије Свјетске банке за Црну Гору и Босну и Херцеговину, Емануел Салинас. Потписивању уговора присуствоваће директорица Свјетске банке за земље западног Балкана, Линда Ван Гелдер и потпредсједник Владе за економску политику и финансијски систем и министар пољопривреде и руралног развоја, мр Милутин Симовић

Потписивање уговора биће уприличено на Вили Горица, са почетком у 10,15 сати.

Присутни представници Владе и Свјетске банке, након потписивања уговора, даће изјаве за јавност.

Сниматељима медијских екипа обезбијеђено је снимање фотографија и кадрова са састанка који ће се тим поводом одржати на Вили, у периоду од 09,30х до 10,10 сати. 

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу мф@миф.гов.ме или телефаксом на број 020/224-450.

ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?