Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за додјелу подршке при набавци пчеларских контејнера за 2018. годину

Објављено: 10.03.2018. 23:47 Аутор: МПРР

Министарство пољопривреде и руралног развоја у складу са Агробуџетом за 2018. годину и буџетском линијом - 1.2.Програм унапређивања пчеларства објављује Јавни позив за достављање захтјева за подршку при набавци пчеларских контејнера за 2018. годину.

Позивом се уређују услови, критеријуми и начин пријављивања за коришћење подстицајних средстава.  Подршка Министарства износи до 50% реализоване инвестиције, максимално до 1.000,00€ по газдинству.

Предмет подршке овог позива је набавка пчеларских контејнера за селидбу пчела. Савремено пчеларство, окренуто економичности и продуктивности, се не може ни замислити без селидбе пчела на више паша. У циљу повећања сигурности пчеларења, повећања производње пчелињих производа и доступности више пчелињих паша подржава се суфинансирање трошкова куповине пчеларских контејнера.

Корисници подршке су физичка или правна лица уписана у Регистар одобрених објеката за производњу меда који води Управа за безбиједност хране, ветерину и фитосанитарне послове.

Образац захтјева за додјелу подршке по овом Јавном позиву може се преузети са интернет странице Министарства, у службеним просторијама Министарства, или у канцеларијама Службе за селекцију стоке.

Попуњен образац захтјева заједно са потребном документацијом послати искључиво препорученом поштом на адресу Министарства:

Министарство пољопривреде и руралног развоја захтјев по Јавном позиву за додјелу подршке при набавци пчеларских контејнера  за 2018. годину. Римски трг бр. 46, 81000, Подгорица.

Трајање јавног позива је од 10.03.2018. године до 30.09.2018. године. Јавни позив ће с завршити прије 30.09.2018. године уколико се утроше предвиђена средства.

Све информације у вези са позивом могу се добити директно у Министарству пољопривреде на телефон 020-482/292 или у канцеларијама Одељења за савјетодавне послове у области сточарства на телефон 020-265/337.

Јавни позив за додјелу подршке при набавци пчеларских контејнера.

Захтјев за набавку по Јавном позиву за додјелу подршке при набавци пчеларских контејнера за 2018

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?