Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Улцињ: Полиција у кратком року расвијетлила рањавање пса; против осумњиченог јуче поднијета кривична пријава за два кривична дјела

Објављено: 11.03.2018. 05:00 Аутор: УП
Поводом текста који је објављен на ЦДМ-у и порталу радија Антена М, а што су пренијели неки домаћи и медији у региону, а односи се на рањавање пса у Улцињу, обавјештавамо вас сљедеће:

Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Улцињ су у кратком року расвијетлили догађај у којем је рањен пас. Поднијели су кривичну пријаву против осумњиченог за два кривична дјела. Рањеном псу је указана стручна ветеринарска помоћ.

Наиме, службеници ОБ Улцињ су, 08.03.2018. године, одмах по пријави догађаја, предузели активности који су истог дана резултирале расвјетљавањем догађаја. Кривична пријава против осумњиченог Ђ.Е. (52) из Улциња је надлежном тужиоцу поднијета јуче, 09.03.2018. године.

Кривичном пријавом коју је полиција поднијела државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Улцињу он се сумњичи да је починио кривично дјело убијање и мучење животиња и разарање њиховог станишта и кривично дјело недозвољено држање оружје и експлозивних материја.

Конкретно сумња да се да је Ђ.Е. наведеног дана око 16,30 часова употребом ловачке пушке, која је легално власништво његовог сродника и коју је Ђ.Е. претходно узео из његове куће, у насељу Доњи Штој у Улцињу ранио пса чији је власник А.М. из Улциња.

Псу је пружена стручна ветеринарска помоћ. Полицијски службеници су пронашли и одузели пушку којом је, сумња се, осумњичено лице починило кривично дјело. Предузете су све полицијске мјере и радње које су веома брзо довеле до процесуирања наведеног осумњиченог лица.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?