Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Црна Гора на интернационалном сајму некретнина МИПИМ у Кану

Објављено: 12.03.2018. 17:47 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Делегација Црне Горе, коју предводи министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић учествоваће на међународном сајму некретнина МИПИМ, који се одржава у Кану од 13. до 16. марта.

На црногорском штанду на овом сајму биће представљени пројекти и инвестициони потенцијали Црне Горе, са посебним акцентом на пројекте на сјеверу државе, односно локалитете Цмиљача и Жарски, као и потенцијале Дурмитора.

У оквиру овогодишњег МИПИМ-а, министар Радуловић ће бити говорник на једном од округлих столова на догађају „Маyорс & Политицал Леадер' Тхинк Танк“, на коме се састају високи званичници и представљају идеје и искуства у области инвестиција, некретнина, глобалне урбанизације и живота у градовима.

МИПИМ је највећи међународни сајам некретнина који се ове године 29. пут организује у Кану, а познат је по својој репутацији и присуству учесника из великог броја земаља, окупљајући најутицајније доносиоце одлука на тржишту некретнина.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?