Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Crna Gora na internacionalnom sajmu nekretnina MIPIM u Kanu

Objavljeno: 12.03.2018. 17:47 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Delegacija Crne Gore, koju predvodi ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović učestvovaće na međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM, koji se održava u Kanu od 13. do 16. marta.

Na crnogorskom štandu na ovom sajmu biće predstavljeni projekti i investicioni potencijali Crne Gore, sa posebnim akcentom na projekte na sjeveru države, odnosno lokalitete Cmiljača i Žarski, kao i potencijale Durmitora.

U okviru ovogodišnjeg MIPIM-a, ministar Radulović će biti govornik na jednom od okruglih stolova na događaju „Mayors & Political Leader' Think Tank“, na kome se sastaju visoki zvaničnici i predstavljaju ideje i iskustva u oblasti investicija, nekretnina, globalne urbanizacije i života u gradovima.

MIPIM je najveći međunarodni sajam nekretnina koji se ove godine 29. put organizuje u Kanu, a poznat je po svojoj reputaciji i prisustvu učesnika iz velikog broja zemalja, okupljajući najuticajnije donosioce odluka na tržištu nekretnina.

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?