Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Пронађен кокаин и хероин; осумњичени лишен слободе

Објављено: 12.03.2018. 19:09 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су у садејству са службеницима Центра безбједности Бар и Сектора граничне полиције, са полицијским псом за откривање дроге, пронашли и одузели хероин и кокаин и том приликом лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Одсјека, ЦБ Бар и СГП су, 09.03.2018. године, поступајући по оперативној информацији, извршили претрес стана и других просторија које користи Е.М. (36) из Бара, а за којег се сумња да је из стана вршио продају опојне дроге већем броју лица на подручју Општине Бар. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели двије пвц кесице са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин масе 26,2 грама, пет пвц кесица са садржајем прашкасте материја бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин тежине 9,05 грама као и три таблете бупренорфин од 8мг у фармацеутском паковању и електронску вагу за прецизно мјерење.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се Е.М. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Пронађена опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?