Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађен кокаин; осумњичени лишен слободе

Објављено: 12.03.2018. 20:26 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Интервентне јединице Центра безбједности Подгорица су јуче, предузимајући појачану контролу безбједносно интересантних лица, прегледом једног лица пронашли какаин. Ово лице је лишено слободе због постојања основане сумње да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Интервентне јединице ЦБ Подгорица су, 11.03.2018. године, у улици 27. марта, прегледом безбједносно интересантног лица В.С. (35) из Подгорице пронашли седам пвц паковања са садржајем прашкасте материје бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин, масе 3,4 грама. У ручној торби овог лица пронађене су и двије путне исправе са именима два лица издате од МУП – ПЈ Подгорица, као и мобилни телефон са двије СИМ картице. Дрога ће бити упућена у Форензички центар ради вјештачења, док ће посједовање туђих путних исправа од стране овог лица бити предмет даљих провјера.

В.С. је предат службеницима криминалистичке полиције ради даљих мјера и радњи.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се В.С. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио ово кривично дјело.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?