Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар Осман Нурковић учествоваће на Цранс Монтана Форуму у Мароку

Објављено: 13.03.2018. 15:26 Аутор: МСП

Делегација Владе Црне Горе предвођена министром саобраћаја и поморства Османом Нурковићем учествоваће на Цранс Монтана Форуму који ће се одржати од 15. до 20. марта у Дакхли, Краљевина Мароко.

Основна тема Цранс Монтана Форума, који се организује у Дакхли, Краљевина Мароко, већ четврту годину заредом, је јачање солидарности, економско, друштвено и еколошко развијање Африке као и унапријеђење односа афричког континента са другим земљама у свијету.

Министар Нурковић ће говорити током посебне сједнице Цранс Монтана Клуба лука на тему кључне улоге поморске индустрије за свјетску привреду. Цранс Монтана Клуб лука је јединствен и органичен приватни круг који окупља кључне актере поморске индустрије из области саобраћаја, логистике, управљања лукама и безбједности као и њихове финансијске, техничке и комерцијалне колеге из читавог свијета.

Форум ће окупити више од 3500 учесника, укључујући представнике Влада, регионалних и међународних организација, као и бизниса из читавог свијета. Форум се организује под високим покровитељством његовог величанства краља Мухамеда ВИ а представља јединствену платформу за састанке, као и размјену знања и искустава.

 

Министарство саобраћаја и поморства

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?