Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потписан уговор са НВО ''ЦЕЗАМ''

Објављено: 14.03.2018. 16:25 Аутор: мод

Уговор о изради документарно-едукативног филма "Удружимо снаге" потписан је данас у Министарству одбране. Уговор су потписали секретар Министарства одбране Нада Улићевић, изасланик одбране Уједињеног Краљевства Велике Британије и Сјеверне Ирске потпуковник Едвард Мелот и извршни директор НВО ''Цезам'' Благота Маруновић.

Средства за израду филма добила је НВО "Центар за мултимедијалну продукцију", по основу јавног позива невладиним организацијама за достављање приједлога пројеката на тему "Војска Црне Горе и млади - удружимо потенцијале", које је Министарство одбране расписало почетком јануара ове године.

Финансијер најбољег пројектног рјешења је Министарство одбране Уједињеног Краљевства Велике Британије и Сјеверне Ирске.

Циљ пројекта је приближавање улоге и значаја Војске Црне Горе младима, као и повећање степена заинтересованости младих за војни позив.

Премијера документарно-едукативног филма планирана је за 5. јун, на дан када је Црна Гора постала пуноправна чланица НАТО савеза.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?