Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Пљевља: Пронађена марихуана; осумњичени лишен слободе

Објављено: 15.03.2018. 19:11 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су јуче у садејству са службеницима Центра безбједности Пљевља лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Интервентне јединице ЦБ Пљевља су, 14.03.2018. године око 11,20 часова, контролисали путничко моторно возило марке „Ауди“ пљеваљских регистарских ознака којим је управљао Е.Г. (35) из Пљеваља, док се на сувозачевом мјесту налазила С.М. (28) из Републике Албаније, настањена у Подгорици. Прегледом возила, полицијски службеници су пронашли два пвц замотуљка са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, тежине 2,7 грама.

О догађају су обавијештени службеници Одсјека за порбу против дроге ради даљег поступања.

Службеници Одсјека су криминалситичком обрадом идентификовали Е.К. (36) из Пљеваља за којег се сумња да је пронађену опојну дрогу продао Е.Г.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се Е.К. лиши слободе и да му се проведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Пронађена опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?