Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Службеници ЦБ Бар идентификовали лица за која се сумња да су напала љекара Службе ХМП испред Дома ученика у Бару

Објављено: 17.03.2018. 18:15 Аутор: УП
Поводом догађаја о којем је данас у дневном листу Дан, у штампаном издању, објављен текст који се односи на то да је љекар Т.М. физички нападнут од стране два лица прије три дана, приликом пружања љекарске помоћи једном лицу испред Дома ученика у Бару, обавјештавамо вас сљедеће:

Службеници Центра безбједности Бар идентификовали су лица која су, како се сумња, напала љекара Т.М. приликом пружања љекарске помоћи једном лицу испред Дома ученика у Бару.

Наиме, Дежурна служба ЦБ Бар је 15.03.2018. године обавијештена од стране Т.М, љекара запосленог у Служби хитне медицинске помоћи у Бару, да је приликом службене интервенције – пружања љекарске помоћи једном лицу нападнут испред Дома ученка у Бару од стране њему непознатих лица за која је навео да су највјероватније малољетна. Он је навео да су се та лица након напада дала у бјекство.

Службеници ЦБ Бар су одмах по сазнању изашли на лице мјеста, обавили више разговора и прикупили обавјештења у циљу идентификације извршилаца. На основу полицијских мјера и радњи дошло се до сазнања о идентитету лица која су, како се сумња, напала доктора Т.М. С тим у вези другом Центру безбједности упућен је захтјев за проналазак лица и узимања изјава од њих.

Такође према Основном суду у Бару инициран је захтјев, уз сагласност државног тужиоца у ОДТ у Бару, за издавање наредбе за изузимање видео записа у циљу утвђивања чињеничног стања.

Надлежни тужилац ће се о квалификацији наведеног дјела изјаснити након утврђивања свих чињеница и увида у списе предмета.

О свим даљим мјерама и радњама у вези конкретног догађаја јавност ће бити благовремено обавијештена.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?