Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Црна Гора домаћин прве регионалне конференције о предузетништву у туризму

Објављено: 20.03.2018. 15:49 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Регионална конференција о предузетништву у туризму Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине, под покровитељством Националне туристичке организације Црне Горе, у партнерству са Амбасадом Црне Горе у Београду и Министарством одрживог развоја и туризма Црне Горе, уз подршку компаније Виса, биће одржана у хотелу Палас у Петровцу, од 21. до 23. марта 2018. године, са почетком у 16,30 сати.

Конференција ће окупити око сто предузетника из области туризма из региона, као и представнике влада Црне Горе, Србије и Босне и Херцеговине, ресорних министарстава и других државних институција, представнике националних и локалних туристичких организација и удружења, финансијских институција, невладиног сектора и медија.

На отварању конференције говориће министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић, а поред њега обратиће се и Мирослав Кнежевић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација у Влади Републике Србије, Мирсад Глухић, министар трговине, туризма и саобраћаја у Влади Тузланског кантона и Владимир Ђорђевић генерални директор компаније ВИСА.

Конференција је прилика за све предузетнике у туризму да се представе будућим партнерима и сарадницима, могућност да остваре нове пословне сарадње, али и представе евентуалне новине у свом будућем раду.

Имајући у виду да је туризам у земљама региона важан привредни чинилац и фактор повезивања, циљ Конференције је да окупи приватне компаније и предузетнике који ће кроз панеле, радионице и дводневно дружење имати прилику да се упознају са савременим трендовима у туристичкој индустрији, да размијене контакте и мишљења и успоставе нове пословне договоре.


Намјера нам је да сагледамо актуелно стање, могућности, примјере добре праксе, изазове, начине финансирања и пословања на тржишту, као и предлоге за унапријеђење туризма у државама учесницима.

У оквиру пратећих програма Конференције, предузетници ће бити у могућности да прођу бесплатну едукацију из домена развоја предузетничких вештина.

Напомињемо да ће узимање изјава од учесника бити могуће 20 минута прије почетка Конференције.

Организатори Конференције су организације Центар Спектар, Јелек и Корак даље.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma


ПРИЈАТЕЉИ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

Ministarstvo održivog razvoja i turizma

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?