Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљено разбојништво почињено прије четири дана; осумњичени синоћ лишен слободе

Објављено: 22.03.2018. 17:37 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица синоћ су лишили слободе С.Ђ. (24), рођеног у Краљеву – Република Србија, настањеног у Подгорици, због сумње да је четири дана раније у маркету „Табаццо С-Пресс“ у Подгорици починио разбојништво.

Наиме, сумња се да је С.Ђ, 17.03.2018. године око 20,30 часова, починио разбојништво на начин што је ушао у маркет, маскиран и држећи нож у руци, након чега је, уз пријетњу ножем радници, отворио регистар касу и из ње отуђио око 200 еура пазара. С.Ђ. се потом, сумња се, удаљио са лица мјеста и бацио дио гардеробе коју је носио приликом извршења кривичног дјела док је нож сакрио у близини куће у којој живи.

Службеници Станице криминалистичке полиције за сузбијање имовинског криминалитета – ЈКП за сузбијање разбојништава ЦБ Подгорица су, одмах по пријави догађаја, предузели мјере и радње на његовом расвјетљавању које су у кратком року довеле до идентификовања осумњиченог, његовог лишења слободе и проналаска ножа који је, како се сумња, користио као пријетњу приликом извршења разбојништва.

Осумњичени С.Ђ. ће данас, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном државном тужиоцу, због основане сумње да је починио кривично дјело разбојништво.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?