Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ: Матуранти и студенти као носиоци развоја нашег друштва

Објављено: 23.03.2018. 20:08 Аутор: мрсс
Министарство рада и социјалног старања, као и претходних година, подржало је пројекат Сајам сезонског запошљавања „Суммер Јоб 2018“, посебноо јер је ријеч о пројекту који за циљ има активацију матураната и студената у Црној Гори и пружа им шансу да дођу до лакшег запослења“, оцијенила је генерална директорица Директората за запошлавање и тржиште рада Едина Дешић, на пресс конференцији која је одржана данас, 23. марта 2018. године.

Директорица Дешић је нагласила да се значајност пројекат „Суммер Јоб 2018“ огледа у могућности да млади људи стекну практично знање које им је неопходно у даљем будућем раду и одабиру будућег занимања.

„Веома је похвално то што су млади људи носиоци овог и овом сличних пројеката и да кроз реализацију истих показују спремност, зрелост и одговорност према будућем запослењу, али и приступу за бирање занимања и запослења“.

Директорица Дешић искористила је прилику да позове све матуранте и студенте у Црној Гори да се пријаве на Сајам запошљавања, да аплицирају за једно од понуђених радних мјеста и тако постану конкурентни на тржишту рада и омогуће себи  џепарац.


ПР служба Министарства рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?