Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конкурс за међународну обуку у пројектном менаџменту

Објављено: 27.03.2018. 18:49 Аутор: Министарство науке
Упућујемо позив Министарства економије, као партнера у пројекту „Еxцелленце ин РеСТИ“ из Дунавског транснационалног програма, дипломираним студентима и младим професионалцима из различитих сектора, да конкуришу за обуку у пројектном менаџменту из области истраживања, социјалних и технолошких иновација. Рок за пријаву је 31. мај, а сама обука је предвиђена од октобра 2018. до јуна 2019. године.

У питању је онлине иновативни облик обуке (5 модула) уз 3 радионице (2 у Аустрији, 1 у Мађарској), након чега се добија сертификат. Трошкови едукативног материјала, путовања и учешћа на 3 радионице ће бити плаћени за одабраних 25 кандидата из Дунавског региона (14 земаља), уз обавезан избор кандидата из Црне Горе. Остали одабрани кандидати могу сами сносити трошкове, или само користити бесплатне онлајн обуке.

Организатори обуке су угледни предавачи из академског сектора и практичари из девет партнерских земаља Дунавског региона. Пријектом координира Центар за социјалне иновације из Беча.

У тексту конкурса могу се наћи све неопходне информације везане за поступак пријаве.

Текст конкурса моете преузети ОВДЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?