Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лице које је великом брзином управљало возилом заустављено у Подгорица; није било повријеђених лица

Објављено: 28.03.2018. 22:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су ефикасном акцијом данас лишили слободе лице које је великом брзином управљало возилом од Бијелог Поља до Подгорице. Том приликом је настала материјална штета на неколико службених возила. У догађају није било повријеђених лица.

Наиме, службеници ЦБ Бијело Поље су се, поступајући по пријави да је у току породично насиље у породичној кући, а коју између осталог користи Н.К. (25) из Бијелог Поља, упутили на лице мјеста. Н.К. се прије доласка полицијских службеника возилом марке „Опел Вектра“ бјелопољских регистарских ознака, које је власништво његовог оца, великом брзином удаљио са лица мјеста.

Н.К. је кретање возилом наставио према Општини Мојковац, па Општини Колашин, гдје је управљајући возилом великом брзиниом успио да избјегне полицијске патроле при томе остварујући контакт са неколико возила.

Службеници ЦБ Подгорица су, поступајући по обавјештењу о кретању овог лица, брзом акцијом успијели да зауставе возило којим је управљао Н.К. и ово лице приведу.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац. Н.К. је лишен слободе. Консултације са тужиоцем у вези са квалификацијом овог догађаја су у току, као и полицијска поступања по пријави којом је Н.К. пријављен за породично насиље.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?