Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сусрет Нурковић-Сеyф Аллах Рејб : Треба направити конкретне кораке у сарадњи из области саобраћаја

Објављено: 30.03.2018. 17:37 Аутор: МСП

Министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић примио је данас амбасадора Републике Тунис Сеyф Аллах Рејб. Саговорници су констатовали добре односе двију држава и сложили се да треба да појачати и интезивирати разговоре како би се унаприједили и направили конкретни кораци у виду припрема нацрта споразума о сарадњи из више области: друмског саобраћаја - превоза робе и путника, ваздушног и поморског саобраћаја.

Амбасадор Туниса предложио је као иницијални корак међусобне посјете министара двају земаља. Министар Нурковић се сагласио са приједлогом госта, изражавајући интересовање за функционисање поморског система у Тунису, имајући у виду да та земља са својих 1400 км обале има велики број лука и лучке инфратструктуре. У том смислу са задовољством ће узвратити посјету Тунису и упознати се са њиховим саобраћајним системом, али и угостити министра саобраћаја Туниса. 

Министарство саобраћаја и поморства   

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?