Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић честитао Песах Јаши Алфандарију и грађанима јеврејске вјероисповијести

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједнику Јеврејске заједнице Црне Горе Јаши Алфандарију и грађанима јеврејске вјероисповијести Песах.

„У духу овог великог празника, утемељеног на идеји слободе и независности, увјерен сам да снажећи међукултуралне и међуконфесионалне односе у нашој земљи – заједнички, из дана у дан, доприносимо изградњи бољег друштва за сваког грађанина и сваку породицу којој је Црна Гора дом. Управо у таквом црногорском културном бићу, уткане су најплеменитије људске врлине поштовања и помоћи другима. Зато нас благи дани упућују и подсјећају да баштинимо племените етичке вриједности, и на тај начин водимо Црну Гору путем европске перспективе, за добро сваког појединца“ – наводи се у честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној предсједнику Јеврејске заједнице Црне Горе Јаши Алфандарију.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?