Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНИ ПОЗИВ ОРГАНИМА ОРГАНИЗАЦИЈАМА, УДРУЖЕЊИМА И ПОЈЕДИНЦИМА (ЗАИНТЕРЕСОВАНА ЈАВНОСТ) ДА СЕ УКЉУЧЕ У ПОСТУПАК ПРИПРЕМЕ НАЦРТА ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПЕНЗИЈСКОМ И ИНВАЛИДСКОМ ОСИГУРАЊУ

Објављено: 02.04.2018. 20:35 Аутор: мрсс
На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12), Министарство рада и социјалног старања упућује 

ЈАВНИ ПОЗИВ 


органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересована јавност) да се укључе у поступак припреме 


НАЦРТА
ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПЕНЗИЈСКОМ И ИНВАЛИДСКОМ ОСИГУРАЊУ

и доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику Министарству рада и социјалног старања на адресу: Подгорица, Римски трг бр. 46, или на е-маил: дарка.дзабасан@мрс.гов.ме.

Лице задужено за координацију консултација је Дарка Џабасан, телефон 020/482-457.

Консултације заинтересоване јавности о припреми Нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о пензијском И инвалидском осигурању трајаће 20 дана од дана објављивања овог позива.
Министарство рада и социјалног старања ће приспјеле иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре размотрити и узети у обзир приликом сачињавања Нацрта Нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурњу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?