Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Безбједносна вјежба “Отмица ваздухоплова”

Објављено: 04.04.2018. 15:43 Аутор: МСП

На аеродрому Подгорица ће се 5. априла (четвртак) одржати безбједносна вјежба „Отмица ваздухоплова“, у организацији Националног одбора за безбједност цивилног ваздухопловства.

Ријеч је о свеобухватној вјежби која се, у складу са Националним програмом безбједности цивилног ваздухопловства, усвојеним од стране Владе Црне Горе, а који је усаглашен са релевантним међународним документима, одржава сваке треће године.

До сада су успјешно одржане двије овакве вјежбе и то прва 19 .јула 2011. године, док је друга организована 11. новембра 2014. године.  Ради се о најкомплекснијој и најзахтјевнијој вјежби незаконитог ометања цивилног ваздухопловства, која подразумијева ангажовање великог броја учесника, као и надлежних државних  органа.

Позивамо вас  да присуствујете безбједносној вјежби „Отмица ваздухоплова“ која ће се одржати на Аеродрому Подгорица.

Долазак новинара је предвиђен испред старе зграде Аеродрома у 12.30 часова.

За камермане је предвиђено снимање покривалица, а изјаве учесника вјежбе у мултимедијалној сали су заказане у 13.50 часова.

Напомињемо да је због организације догађаја неопходна акредитација новинара и камермана на бројеве телефона/емаил адресе контакт особа из Службе за односе са јавношћу и протокол министарства саобраћаја и поморства.

Контакт особе за све додатне информације су: 

Харис Шаботић, 069 360 673

Александар Ђукић, 069 155 099

 

 

Служба за односе са јавношћу и протокол

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?