Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Три малољетника лишена слободе: осумњичени за четири кривична дјела из области имовинског криминалитета

Објављено: 04.04.2018. 18:17 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица расвијетлили су четири имовинска деликта почињена прије неколико дана и лишили слободе малољетне А.А. из Берана, П.Р. из Бара и Л.К. из Подгорице, због сумње да су их извршили.

Они су ова кривична дјела – три тешке крађе и једну тешку крађу у покушају, како се сумња, починили у Подгорици, 01. и 02. априла ове године, на штету маркета „Арома“ и „Идеа“ и грађана И.Ћ. и Б.К.

Наиме, сумња се да су ова лица провалила у објекат маркета „Арома“ у Комској улици и из њега отуђила извјесну количину цигарета и жвакаћих гума. Они су такође, како се сумња, одвалили и улазна врата објекта маркета „Идеа“ у Скопској улици али из објекта нису ништа отуђили. Сумња се и да су у улици Вука Караџића ушли у откључано возило „ВW Голф ИИИ“, власништво Б.К, које су потом преспајањем жица ставили у погон и одвезли се са лица мјеста. Такође се сумња да су ова лица у Улици ИВ јула обили возило „ВW Голф ИИ“, власништво И.Ћ, које су потом преспајањем жица ставили у погон и одвезли се њиме.

Полицијски службеници су пронашли оба отуђена возила и вратили их власницима.

Осумњичени ће, уз посебни извјештај, као допуну кривичних пријава претходно поднијетих по непознатом извршиоцу, бити приведени државном тужиоцу за малољетнике у ОДТ у Подгорици, због основане сумње да су починили наведена кривична дјела.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?