Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљено разбојништво; претресом стана који користи осумњичени пронађен сканк – осумњичени лишен слободе

Објављено: 05.04.2018. 20:47 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су јуче, предузимајући мјере и радње из своје надлежности у циљу расвијетљавању кривичних дјела из области имовинских деликата расвијетлили кривично дјело разбојништво и том приликом лишили слободе лице осумњичено за ово кривично дјело. Претресом локације коју је користио осумњичени пронађено је 66 грама сканка.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 04.04.2018. године, лишили слободе Т.О. (29) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио кривично дјело разбојништво. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је, 01.02.2018. године око 21,00 час, ушао у спортску кладионицу „Олимп“ са навученом са капуљачом на глави, а у руци је држао металну шипку. Он је од запослене М.Ђ, уз пријетњу шипком отуђио пазар. Оштећена је у том мометну узела свој мобилни телефон а Т.О. је, како се сумња, тада ударио неколико пута у предјелу главе металном шипком. Након тога осумњичени је побјегао са лица мјеста.

Спроведена криминалистичка вјештачења и оперативни рад на терену су довели до сумње да је Т.О. извршилац овог кривичног дјела.

Службеници ЦБ Подгорица су, по претходно прибављеној наредби надлежног судије за истрагу, извршили претрес стана и других просторија које користи Т.О. и том приликом пронашли и одузели 66 грама биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да му се Т.О, првиеде уз кривичну пријаву због постојања осноавне сумње да је починио кривично дјело разбојништво и кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?