Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Ускрс: Уједињени и окренути према блискима, а не једни од других, учинићемо више за нашу заједницу и државну кућу

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и своје лично свим грађанима православне вјероисповијести један од највећих хришћанских празника Ускрс са жељом да, окружени најближима, празничне дане проведу у здрављу и личној срећи.

„Увјерен сам да ћемо у временима нарастајућих друштвених изазова, надахнути вјером, тежити миру, доброчинству и свекупном складу. Нека благи дани и Христово васкресење буду повод да провјеримо себе саме и своја чињења. Да охрабримо друге, и будућим дјелима још снажније доприносимо љепшој будућности за наше најмлађе, да чувамо слабије и градимо друштво благостања и просперитета. Јер таква заједница и Држава су дом свим својим грађанима! Племените поруке Празника побједе живота над смрћу, сваког вјерника треба да подсјете на вриједности праштања и вјере у људе. Уједињени и окренути према блискима, а не једни од других, учинићемо више за нашу заједницу и државну кућу. Нека, како то вјера и налаже, снажан помогне слабијем, богат сиромашном, а срећан тужноме“ – наводи се у ускршњој честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?