Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Управа полиције ће и даље пружати подршку Подружници пензионера унутрашњих послова у друштвено корисним активностима

Објављено: 11.04.2018. 21:00 Аутор: УП
ВД директор Управе полиције МУП-а Веско Дамјановић састао се данас са представницима Подружнице пензионера унутрашњих послова.

ВД директор Дамјановић је представницима Подружнице, која окупља пензионере некадашњег ресора унутрашњих послова, а сада Министарства унутрашњих послова, Управе полиције, и Агенције за националну безбједност, пожелио добродошлицу, изражавајући задовољство сусретом.

Предсједник Скупштине Подружнице Иван Мандић се захвалио вд директору Дамјановићу на пријему и казао да је сарадња ове организације са Управом полиције до сада била веома добра, те да очекује да ће Подружница и полиција, као једна од њених матичних кућа, и даље квалитетно сарађивати.

Представници Подружнице пензионера унутрашњих послова упознали су вд директора Дамјановића са активностима које је ова организација реализовала у досадашњем периоду, као и активностима које су планиране. Од тих активности посебно су издвојене оне социјално – хуманитарног карактера, у оквиру којих су обезбјеђиване разне врсте помоћи пензионерима унутрашњих послова, као и едукативно друштвеног карактера, од којих су најзначајније јавне трибине.

Поред сарадње са Управом полиције, која је пружала подршку Подружници од њеног оснивања 2008. године, и другим матичним кућама из области унутрашњих послова, извдојена је и похваљена и сарадња са Синдикатом Управе полиције, који активно учествује у препознавању модалитета помоћи и рјешавању текућих питања Подружнице.

Састанку са представницима Подружнице пензионера унутрашњих послова присуствовали су и предсједник Синдиката Управе полиције Младен Шушкавчевић и савјетник директора Управе полиције Сеад Фрључкић.

Предсједник Синдиката Управе полиције казао је да ће Синдикат и даље подржавати Подружницу у активностима које ће спроводити. Савјетник директора Управе полиције је казао да ће дугогодишња сарадња са Подружницом бити настављена на једнако квалитетним основама као и до сада.

ВД директор Управе полиције Веско Дамјановић је казао да ће Подружница пензионера и даље имати подршку Управе полиције у раду и дјеловању, уз посебан респект и осјећај сензиблитета према бившим колегама који су деценијама радили на одговорним пословима у оквиру ресора унутрашњих послова.

Управа полиције ће, казао је вд директор, цијенећи вишедеценијска искуства чланова Подружнице, са задовољством партиципирати у пројектима које Подружница буде реализовала, а који буду били хуманитарног или друштвено – корисног карактера.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?